08 de juny 2011

La sortida al barri de la Sagrera

El dimarts 31 de maig, els nens i nenes de tercer van anar a l’església del nostre poble, a la Biblioteca i Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja i al Canal Set.

Primer vam arribar a l’església i vam començar a dibuixar-la. Després la Sete, la nostra professora, ens va fer fotos de grup i individuals fins que vam acabar de dibuixar i vam esmorzar. Un cop esmorzats, vam jugar uns deu minuts.

Més tard vam anar a la biblioteca nova, que està al costat de l’església. Vam conèixer a un noi que es diu Guillem i a l’Olga i la Belén que treballen a la biblioteca. L’Olga ens va preguntar si sabíem què es podia fer i què no a una biblioteca i també ens va ensenyar la sala Pau Casals, on es fan obres de teatre, concerts, etc. Després ens van ensenyar la zona d’adults i la d’infantil i tot seguit ens van explicar un conte que es deia: “El segrest de la bibliotecària”. Més tard, quan es va acabar el conte, vam tenir temps per llegir una estona. Els llibres estaven ordenats per gomets: el blau fins a 6 anys, el verd de 7 a 10 anys i el vermell per a majors d’11 anys.

Un cop acabada la visita a la biblioteca vam anar al Canal Set on vam conèixer a la Mireia i a en Pere. En Pere és un càmera, entre d’altres coses, i la Mireia escriu les notícies i munta reportatges... Vam fer dos grups i ens van ensenyar la tele. On es gravava vam recitar la poesia de l’Ametller i l’altre grup ens va veure però nosaltres no vam poder sentir-los a ells perquè en aquell moment no anava bé el so.

Va ser una sortida molt divertida i ens ho vam passar molt bé.

Carla Quilis
3r A