19 d’abril 2010

No tot eren explicacions... També menjàvem, dormíem i jugàvem!

Ja us hem explicat algunes de les activitats (les mestres en diuen educatives) que vam fer durant els dos dies de les colònies però també vam jugar molt, vam menjar i dormir.

Durant el temps lliure vam poder jugar lliurement per les feixes de la casa. Vam estar molt bé perquè era un espai natural molt gran amb alguns arbres i fanalets. Ens van deixar cordes per saltar però nosaltres ens ho passàvem igual de bé corrents i saltant. El primer dia va ploure una mica i estava núvol però l’endemà, el divendres, va sortir un sol esplèndid i s’estava molt bé. Va ser molt divertit!

Els àpats van ser molt bons, excepte el sopar perquè de primer plat hi havia verdura (patata bullida, mongeta tendra i pèsols), de segon peix i de postres taronja. Ja sabeu que a nosaltres, els nens i nenes, no ens agrada gaire la verdura... En canvi el berenar va ser bonííííssimmmm: pa amb xocolata!
Els altres dinars també van estar molt bons, sobretot el del dijous: macarrons, carn arrebossada i gelat!!!

I després de tanta activitat cap amunt i cap avall també havíem de descansar, oi? Les habitacions de la casa eren com les d’un hotel. En total hi havia 11 habitacions repartides en dues plantes. La majoria d’habitacions eren de 4 llits (amb dues lliteres) però també hi havien algunes per a 6 ó 7 nens. Totes hi tenien el seu lavabo dins. Nosaltres vam posar un nom a cada habitació. El vam escriure ben maco en una cartolina i les mestres ens els van enganxar a la porta. Tot i que no teníem ganes de dormir (lògic!) va arribar un moment que ja no podíem més... i ens vam adormir.

Heu de saber que els textos han estat elaborats pels alumnes amb l’ajuda de les mestres tutores.